Cypress Hill viert 25e verjaardag in TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 8 maart 2016 om 10:16

De Latijns-Amerikaanse hiphopcrew Cypress Hill komt naar TivoliVredenburg Utrecht! De crew viert haar vijfentwintigste verjaardag in de Ronda zaal.

Cypress Hill naar TivoliVredenburg

De Latijns-Amerikaanse hiphopcrew van Cypress Hill komt naar Nederland! De groep komt naar de Ronda zaal in TivoliVredenburg Utrecht op woensdag 22 juni.

Kaarten voor het concert gaan aanstaande vrijdag 11 maart om 10:00 uur ’s ochtends in de verkoop via de website van Ticketmaster. De crew geeft niet zomaar een show: het concert is onderdeel van een speciale 25-jarig jubileum tour!

Insane In The Brain

De Latijns-Amerikaanse hiphopcrew scoorde in de eerste helft van de jaren ’90 een reeks hits als How I Could Just Kill A Man, Insane In The Brain en I Ain’t Goin’ Out Like That. Een belangrijk aspect van hun populariteit is hun betrokkenheid met de legalisering van cannabisconsumptie. Frontman B-real opent binnenkort dan ook een eigen wietshop. Daarnaast verschijnt er dit jaar ook nog een nieuw album: Elephants On Acid.

Cypress Hill is de eerste latin-rapgroep die platina, gouden en multi-platina albums hebben, tevens zijn ze ook de best verkopende latin-rapgroep.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.