Extra shows John Coffey in Eindhoven en Deventer

Geschreven door op 7 maart 2016 om 16:49

John Coffey heeft zojuist twee extra concerten aangekondigd voor hun speciale Tony Hawk Soundtrack performance! De eerste twee shows raakte binnen één dag uitverkocht.

John Coffey

Zeggen dat het de laatste tijd lekker gaat voor de mannen van John Coffey is een understatement: uitverkochte zalen, laaiend enthousiaste recensies in verschillende media en een gloednieuwe EP die volledig is opgenomen in Amerika. Wat kan je dan als band doen om je fans nog meer te verwennen? Juist, op één dag twee concerten geven.

Extra shows

Eerder werd bekendgemaakt dat John Coffey een live-uitvoering gaat brengen van de Tony Hawk’s Pro Skater 2 soundtrack in Eindhoven en Deventer. Beide concerten raakten binnen één dag uitverkocht, waarvan Eindhoven zelfs al binnen het halfuur! Om het concept compleet te maken vinden de shows ook daadwerkelijk plaats in skateparken: Area 51 in Eindhoven en Burnside in Deventer.

Tickets

Kaarten voor de shows zijn direct van start gegaan. Kaarten voor het concert in Eindhoven zijn te verkrijgen via de website van Ticketmaster. Kaarten voor het concert in Deventer zijn te verkrijgen via de website van Burgerweeshuis.

De concerten in Burnside vinden plaats op donderdag 13 mei en de concerten in Area 51 vinden plaats op vrijdag 14 mei.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.