John Coffey speelt mogelijk laatste optredens

Geschreven door op 19 mei 2016 om 11:15
John Coffey - Fotograaf Eric de Redelijkheid - Bron Flickr (CC BY-SA 2.0)

Je leest het goed.. John Coffey treedt in het najaar misschien voor het laatst op! De Utrechtse band speelt in september nog vier shows in Nederland, en is het dan afgelopen…?

John Coffey concert

Wij weten ook niet of het de laatste shows van John Coffey zijn. Maar we weten wel waar ze gaan optreden. Op vrijdag 23 september in 013 Tilburg, op zaterdag 24 september in EKKO Utrecht , op donderdag 29 september in Melkweg Amsterdam, en de laatste show is op vrijdag 30 september in Paradiso Amsterdam.

John Coffey kaarten

Tickets voor John Coffey zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop begint voor alle shows op zaterdag 21 mei om 11:00, behalve voor het concert in 013. Deze verkoop start om 10:00.

Wat heb ik nu aan m’n fiets hangen?

De jongens van de rockband hebben de laatste twee jaar in een orkaan geleefd. In januari 2015 kwam het album The Great News uit, en daarna explodeerde de populariteit van de band. Sindsdien hebben ze maar liefst 200 optredens gedaan, nóg een album uitgebracht (House For Thee) en zijn ze viral gegaan met het wereldberoemde biervang-moment.

Vanochtend is dus het bericht van de mogelijke stop de wereld in gegaan. De band zelf spreekt op Facebook van een tijdelijke stop:

” We don’t want to say farewell, but we won’t be making music these coming years”

Ze weten dus zelf ook niet of ze definitief gaan stoppen. De fans weten nu wel genoeg: ze gaan volledig los bij de mogelijk laatste shows!

Overigens heeft de band gisteren nog iets geplaatst voor de fans. Ze hebben namelijk een optreden gegeven waarbij de nummers van de game Tony Hawk’s Pro Skater 2 centraal stonden. Een ontzettend vette video was het resultaat!

 

Bron: Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.