Fear Factory komt voor twee optredens naar Nederland

Geschreven door op 19 mei 2016 om 10:36

Metalheads opgelet! Fear Factory komt naar Nederland! In augustus bezoekt de Amerikaanse band Tilburg en Amsterdam om daar op te treden!

Fear Factory concert

Goed nieuws! Fear Factory gaat in augustus maar liefst twee optredens geven in Nederland. Op maandag 15 augustus komt de Amerikaanse metalband naar 013 Tilburg, en op dinsdag 16 augustus is de groep te vinden in Melkweg Amsterdam.

Fear Factory kaarten

Kaarten voor het optreden zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De voorverkoop start op vrijdag 20 mei om 10:00.

Een grote invloed

De metalband is al bezig sinds begin jaren ’90, en de combinatie van industrial en metal is van grote invloed geweest op vele bands die later zelf groot werden. Onder andere Chimaira, Slipknot en Machine Head zien de band als een enorme invloed op hun muziek.

Vorig jaar kwam het negende album uit, genaamd Genexus. De band heeft, om het échte live-gevoel te creëeren, de meetourende drummer gevraagd om mee te spelen. Zo krijgt het album het live gevoel wat de band zocht. Verwacht dus een bijzonder straffe live-ervaring!

 

Bronnen: 013 en Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.