Voorrang kaartverkoop aankomende Taylor Swift tournee

Geschreven door op 4 september 2017 om 13:36
Taylor Swift - Foto: Eva Rinaldi (CC Flickr) (CC BY-SA 2.0)
Attentie Swifties! Er is een manier om voorrang te krijgen op tickets voor de aankomende wereldtournee van Taylor Swift. Kijk hier wat je moet doen.

Hoe krijg je voorrang op Taylor Swift tickets?

Schrijf je in voor een gloednieuw programma en bewijs je als échte fan door mee te doen aan activiteiten. Hierdoor verdien je punten en kom je op een ranglijst te staan. Hoe hoger je in de lijst staat, hoe groter de kans dat jij voorrang krijgt op de kaartverkoop van de aankomende Taylor Swift tour!

1. Meld je aan bij Taylor Swift Tix

In samenwerking met Ticketmaster #VerifiedFan heeft Taylor een programma genaamd: Taylor Swift Tix bedacht. Hiermee kunnen échte fans voorrang krijgen op tickets voor de aankomende tournee van de zangeres.

2. Vul je gegevens in

Even je naam, woonplaats, telefoonnummer en sociale media accounts doorgeven en je bent ingeschreven! Vervolgens kun je meedoen aan allerlei activiteiten om punten te verdienen.

3. Voer opdrachten uit in ruil voor punten

Er zijn verschillende opdrachten/activiteiten die je als fan moet uitvoeren. Door Taylor’s music video te bekijken verdien je bijvoorbeeld al punten. Hoe meer punten je hebt, hoe hoger je op de ranglijst komt te staan. Jouw positie op deze ranglijst bepaalt de kans op voorrang bij de aankoop van tickets op haar aankomende tour.

Andere manieren om punten te verdienen zijn o.a.: positieve content plaatsen over Taylor op sociale media, haar nieuwe single beluisteren, het nieuwe album ‘Reputation‘ pre-orderen (dat op 10 november uitkomt) en/of merchandise kopen.

YouTube player

4. Scoor jouw fan-presale code

Heb je jezelf bewezen en ben je een échte Taylor Swift fan? Dan krijg je een paar uur voor aanvang van de ticketverkoop een speciale code waarmee jij al een kaartje kunt kopen! Hoe leuk zou dat zijn?

Deze actie geldt nu nog alleen voor inwoners van Noord Amerika. Je kunt je wél inschrijven op de site van Ticketmaster om binnenkort informatie te krijgen over de tour van Taylor buiten Noord Amerika. Meld je aan via deze link.

Bron: tickets.taylorswift.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Taylor Swift Nieuws