Apocalyptica speelt debuutplaat ‘Plays Metallica by Four Cellos’ in Carré

Geschreven door op 29 mei 2017 om 10:35
Apocalyptica - Fotograaf: Tuomas Vitikainen | commons.wikimedia.org

Fans van Apocalyptica én Metallica, opgelet! Op maandag 23 oktober komt de Finse cello-metalband naar Carré met een speciale ‘Metallica by four cellos’-set.

Apocalyptica – ‘Plays Metallica by Four Cellos’

Aankomend najaar vindt een geweldige mengeling aan stijlen plaats in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam! Op maandag 23 oktober komt de Finse metalband Apocalyptica naar het Amsterdamse theater.

Tijdens de show in Carré zal de band, bestaande uit klassiek geschoolde cellisten, hun debuutplaat ‘Plays Metallica by Four Cellos’ spelen. Ook interessant voor fans van het legendarische Metallica dus!

Tickets voor de show

Kaarten voor het concert gaan op 2 juni in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

‘Plays Metallica by Four Cellos’

In 1993 begonnen vier Finse cellisten gezamenlijk Metallica covers te spelen. In 1995 kregen de cellisten de vraag of ze hun covers wilden opnemen, waarna debuutplaat ‘Plays Metallica by Four Cellos’ verscheen. Dit was de start van een lange en succesvolle carrière.

In de jaren die volgden bracht de klassieke metalband nog zeven studioalbums uit, waarvan de plaat ‘Shadowmaker’ voorlopig de laatste is. In februari stonden de Finnen nog in TivoliVredenburg.

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.