John Coffey speelt soundtrack Tony Hawk’s Pro Skater 2 live

Geschreven door op 3 maart 2016 om 11:53

John Coffey heeft nieuwe shows aangekondigd! De band gaat optreden in twee skateparken met de Tony Hawk 2 soundtrack.

John Coffey concert

John Coffey staat overmorgen in een uitverkochte zaal in TivoliVredenburg, maar de band komt alweer met een nieuw idee voor een show. “Het beste idee van 2016”, aldus de band zelf. De mannen gaan optreden in twee skateparken en spelen dan alleen maar nummers van de Tony Hawk 2 soundtrack.

“Het meest gespeelde spel van onze jeugd met de vetste soundtrack denkbaar, kunnen spelen in een skatepark. Misschien wel het beste idee van 2016 dachten we zelf!”

Op 13 mei geven ze de eerste show in Burnside Deventer en de dag erna staan ze in Area 51 in Eindhoven. Meer informatie over de kaartverkoop wordt aanstaande zaterdag bekendgemaakt.

De band

John Coffey is een Nederlandse band die werd opgericht in 2002. De muziek wordt voornamelijk beïnvloed door hardrock, alternative rock en punk. De band kwam in 2008 met haar debuutalbum VANITY en sindsdien hebben ze nog drie albums geproduceerd, waarvan The Great News de laatste is. Ga jij naar de concerten in de skateparken, of de Homecoming show in Utrecht? Laat het ons weten!

 

Bron: Smashpress

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.