Tremonti voor exclusieve Nederlandse show naar Hedon Zwolle

Geschreven door op 28 februari 2018 om 10:30
Mark Tremonti (Alter Bridge, Creed, Tremonti) - Foto Stuart Sevastos (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Tremonti keert terug naar Nederland! De Amerikaanse band van zanger- en gitarist Mark Tremonti reist aankomende zomer naar Zwolle voor een exclusieve Nederlandse show in Hedon.

Tremonti exclusief naar Hedon

Mark Tremonti is natuurlijk vooral bekend als mede-oprichter en gitarist van de immens populaire bands Alter Bridge en Creed, maar is sinds 2011 ook succesvol met zijn eigen band! De frontman brengt zijn project aankomende zomer terug naar Nederland, waar het op dinsdag 26 juni het podium van Hedon in Zwolle betreedt voor zijn enige show in Nederland.

Concertkaarten

Tickets voor de exclusieve show zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

‘A Dying Machine’

De rockers hadden begin februari groot nieuws voor haar fans in petto! De band onthulde op 1 februari de naam van haar opkomende studioalbum: ‘A Dying Machine’. Wanneer de plaat, opvolger van het uit 2016 afkomstige ‘Dust’, exact zal uitkomen is nog niet bekend, maar de band organiseert op 12 mei een exclusieve luistersessie voor haar fans.

De rockers zijn aankomende zomer ook op verschillende Europese festivals te bewonderen, waaronder het Belgische Graspop.

Bron: Hedon

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.