Chef’Special naar HMH voor grootste concert tot nu toe

Geschreven door op 30 september 2014 om 9:05
Chef'Special - Fotocredits: Rob Hoffman Xnatasjavo (Wikimedia Commons)

De Haarlemse band Chef’Special staat volgend jaar in de Heineken Music Hall. Op 14 maart 2015 zal de band zijn grootste concert tot nu toe geven.

De show in de Heineken Music Hall zal de titel Chef’Special Deluxe dragen. Maandagavond maakte de band tijdens De Wereld Draait Door bekend dat ze verschillende verrassingen voor het concert bedacht heeft.

Voorverkoop Chef’Special Deluxe

De voorverkoop voor het concert van Chef’Special in de Heineken Music Hall is reeds gestart en verloopt via de website van de band. De prijs van een kaartje start vanaf 25 euro exclusief servicekosten. Mocht het zich voordoen dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn, dan is het vaak nog mogelijk om via een secundaire ticketshop kaarten te bemachtigen.  Een van de mogelijke secundaire ticketshops is Topticketshop.

Chef’Special

Chef’Special is een Nederlandse band uit Haarlem. De band werd in 2008 gevormd doordat vijf muzikale vrienden de handen ineensloegen. Chef’Special’s stijl is te omschrijven als een combinatie van verschillende genres, zoals funk, rap en pop, met rock en een beetje reggae en ska.

In het televisieseizoen 2011/2012 speelde Chef’Special elke vrijdag in De Wereld Draait Door als huisband. Het tweede album van de band, Passing through, kwam in 2014 direct binnen op nummer 1 in de Nederlandse Album Top 100. De eerste single van het album, In your arms, werd een Top 40-hit. De band bestaat uit leadzanger Joshua Nolet, drummer Wouter Prudon, toetsenist Wouter Heeren, gitarist Guido Joseph en bassist Jan Derks.

Tip: Chef’Special’s succesvolle twee album, genaamd Passing Through, is te bestellen via bol.com.

Bekijk hieronder Chef’Special’s volledige set op Pinkpop 2014.

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.