Keith Urban in mei 2020 naar AFAS Live

Geschreven door op 7 oktober 2019 om 11:06
Keith Urban - Credits: Craig ONeal - Bron: Wiki Commons (CC BY-SA 2.0)

Keith Urban komt naar Nederland! De wereldberoemde muzikant reist in mei 2020 naar Amsterdam voor een show in AFAS Live.

Keith Urban naar AFAS Live

Goed nieuws voor fans van Keith Urban! De 51-jarige Nieuw-Zeelander brengt volgend jaar een bezoek aan Nederland. Urban begint volgend jaar aan een gloednieuwe Europese tour en start deze op zaterdag 2 mei 2020 in Amsterdam. Hier betreedt hij het podium van AFAS Live.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 11 oktober in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

“Total madness”

De viervoudig Grammy-winnaar laat op de website van AFAS Live weten dat hij niet kan wachten om terug te keren naar Europa: “Our shows in Europe earlier this year reiterated why I love the audiences there so much. It’d been a long time since we had played Europe last time – waaay too long. The concerts we did earlier this year were really special nights for me – total madness – so I’m grateful that we can get back there again. I’m jonesing to play and so glad it’s happening soon!”

 

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.