Frozen zangeres brengt Carré de kou onder de voeten

Geschreven door op 19 maart 2015 om 16:04

Frozen zangeres Idina Menzel komt naar Amsterdam. Op 16 juni om 20.00 uur zal ze de tempratuur in Carré wat laten dalen.

De Amerikaanse zangeres is bezig met een wereldtournee. De tour begint eind mei in Azië. Daarna zal de zangeres door Europa touren met als eindpunt Noord-Amerika

KAARTEN VOOR IDINA MENZEL

Op 16 juni om 20.00 komt Idina Menzel naar Carré.Op vrijdag 20 maart om 10.00 uur start de kaartverkoop. Voor kaarten kun je kijken op de website van Carré. Mocht je zeker willen zijn van kaarten, reserveer ze dan vooruit op deze pagina. Tip: het ideale cadeau voor Frozen fans!

 

FROZEN ZANGERES

“Let it gooooo, let it goooo!” Het nummer is plat gedraaid op de radio, op televisie en zelfs op internet gaan de filmpjes met het nummer erin viral. Bij het grote publiek is Idina bekend geworden door de Disney-film Frozen. Hiervoor sprak ze voor de Engelse versie de stem in van Elsa en zong ze de wereldhit ‘Let it go’. De film is gecoverd in iedere taal. Hieronder zie je een filmpje van alle Elsa stemmen in iedere taal. Het filmpje begint met Idina Menzel.

YouTube player

 

IDINA IS MEER DAN FROZEN

Voor het grote publiek is Idina bekend geworden door de animatie-film Frozen. Maar Idina doet veel meer dan alleen zingen. Zo heeft ze bijvoorbeeld een rol gehad in Glee. Hierin speelde ze de moeder van Rachel Berry, dat wordt gespeeld door Lea Michelle. Rachel werd opgevoed door twee mannen die haar hadden geadopteerd. Op een dag verschijnt Shelby, gespeeld door Idina. Idina blijkt de moeder te zijn van Rachel en samen zingen ze prachtige duetten. Hieronder is een van die duetten te zien.

YouTube player

 

Ook heeft Idina in meerdere musicals en films gespeeld. In onder andere Hair, Aida, Wicked en Enchanted heeft ze een grote rol gehad. Hieronder is ze in een filmpje te zien met de rol van Witch Elphaba tijdens de musical Wicked.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.