Trek die fles bubbels maar open, want Dotan heeft wat te vieren!

Geschreven door op 19 maart 2015 om 13:55
Dotan - Fotocredits: Jorn Idzerda (CC Flickr) (CC BY-NC-ND 2.0) https://www.flickr.com/photos/jornidzerda/6980297317/

Vanmorgen werd Dotan overdonderd door Roosmarijn van 3FM toen hij op het Amerikaanse showcasefestival SXSW was. Zij overhandigde hem de Schaal van Rigter namens 3FM.

Wat Dotan niet wist was dat Roosmarijn ook op het festival in Austin, Texas was met een grote verrassing voor hem. Op dat moment belde Dotan, heel toevallig, met Giel Beelen. Het gesprek leek over zijn carrière te gaan, tot dat Roosmarijn aan kwam lopen..

DOTAN ZO BLIJ ALS EEN KIND

“Holy shit!” Dat was de reactie die Dotan gaf toen hij zag wat voor een award hij had gewonnen. ‘Meest gedraaide NL single op 3FM.’ Ondertussen was hij nog steeds aan de telefoon met Giel waardoor we live van zijn reactie hebben kunnen genieten. Luister op de website van 3FM naar het radiofragment.

DE SCHAAL VAN RIGTER

Deze door 3FM in het leven geroepen prijs is vernoemd naar voormalig 3FM DJ Wim Rigter, die op 25 november 2004 overleed. De Schaal van Rigter wordt door artiesten gezien als een stevige carrièrebevestiging en maakt onderdeel uit van de 3FM Awards. In 2004 was Anouk met het nummer ‘Girl’ de eerste artiest die de award ontving. Na haar zijn er, momenteel met Dotan erbij, 10 anderen die de award ook hebben binnen gesleept.

DOTAN LIVE AANSCHOUWEN

Dotan is op vele plekken live te bewonderen. Hij geeft een eigen concert in het Ziggo Dome in Amsterdam op 21 december. Ook staat hij op Paaspop en Dauwpop. Op Paaspop zal hij op de Apollo stage staan. Als je meer wil weten over de stages van Paaspop kijk dan even op deze site. Voor een overzicht van ticketverkoop voor Dotan kijk je even op Topticketshop.

Hieronder kun je nog een keer genieten van het nummer waarmee Dotan de award heeft gewonnen, ‘Home’.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Dotan Nieuws · Nieuws