Aerosmith-drummer haalt uit: “Wij zijn een betere liveband dan de Stones”

Geschreven door op 28 februari 2017 om 17:08

Aerosmith-drummer Joey Kramer heeft flink uitgehaald naar The Rolling Stones. Tijdens een interview met het Amerikaanse Classic Rock zei de drummer zijn eigen band hoger in te schatten dan ‘The Stones’.

Aerosmith beter dan Stones

Aerosmith-drummer Joey Kramer heeft een gewaagde uitlating gedaan tijdens een interview met het Amerikaanse Classic Rock. De drummer haalde in het interview flink uit naar zijn collega rockers van The Rolling Stones:

“Allereerst: er is geen enkele band die al 50 jaar bezig is en nog steeds met de originele vijf man speelt. Iedereen heeft het altijd over de Stones dit, de Stones dat. Ik heb nooit wat gehad met de Stones. Ze hebben nooit iets interessants voor mij gehad, zeker qua drums. De Stones zijn niet de originele band en ze interesseren me niet. Ik denk dat als mensen naar een Aerosmith concert zouden komen, ze zich zouden realiseren dat wij veel beter spelen. Ja, ze zijn wie ze zijn, maar ik denk niet dat er vandaag de dag een andere band is die doet wat wij doen.”

Afscheidstour

Het legendarische Aerosmith houdt ermee op! De band begint in mei aan een afscheidstour door Europa. Een Nederlandse datum is nog niet aangekondigd.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.