De Nationale Operette in 2020 met Nieuwjaarsconcert langs podia

Geschreven door op 19 april 2019 om 12:45
culturele sector, Jaarbeurs Utrecht,Drew Lynch Mo Gilligan, Veldhuis & Kemper, Theater - Foto Pixabay (CC0 Creative Commons) Veldhuis

In januari 2020 is het tijd voor ‘Winter In Wien’, het Nieuwjaarsconcert van De Nationale Operette! Het speciale optreden van het orkest is te zien in TivoliVredenburg te Utrecht en het Enschedese Wilminktheater.

De Nationale Operette langs theaters

In januari 2020 luidt De Nationale Operette het jaar in met een speciaal Nieuwjaarsconcert! Op vrijdag 3 januari 2020 is het orkest te zien in de Grote Zaal van TivoliVredenburg te Utrecht. Twee dagen later, op zondag 5 januari 2020, betreden de muzikanten het podium van De Wilmersberg Zaal van het Enschedese Wilminktheater. Tijdens deze shows kan het publiek operettemuziek en Weense wals verwachten, opgevoerd in een sprookjesachtig decor.

Tickets

Concertkaarten voor de show in TivoliVredenburg zijn per direct verkrijgbaar. Tickets voor het optreden in Enschede zijn vanaf dinsdag 23 april 2019 om 12:00 uur te verkrijgen. De verkoop loopt via de websites van de poppodia. Uitverkocht? Kijk hier.

? Ook al breekt de lente net lekker door, wij bereiden ons alvast voor op een warme winter ? Net bevestigd: op vrijdag 3…

Posted by TivoliVredenburg on Thursday, 18 April 2019

Neujahrskonzert

De Nationale Operette bestaat uit muzikanten van orkesten over de hele wereld. Tijdens het Nieuwjaarsconcert wordt de zang vertolkt door diverse topsolisten, waaronder sopraan Wilma Bierens en bariton Bert Simhoffer. De muzikanten worden geleid door Jeroen Weierink, de vaste dirigent van Camerata Amsterdam. Ook is Weierink geregeld te zien als gastdirigent bij grote buitenlandse orkesten.

 

Bronnen: TivoliVredenburg, Wilminktheater, nationaleoperette.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.