Invasion Arrivée de Mars (IAM) in 2018 naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 22 november 2017 om 11:02
Invasion Arrivée de Mars (IAM) - Fotocredits: Francis Bourgouin - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

De Franse hiphop-groep Invasion Arrivée de Mars, oftewel IAM, keert terug naar Amsterdam. De rappers komen in maart naar poppodium de Melkweg.

IAM naar Amsterdam

Het legendarische Invasion Arrivée de Mars, beter bekend als IAM, komt terug naar Nederland. Op vrijdag 2 maart 2018 staat de formatie in de Amsterdamse Melkweg. In mei 2016 waren de muzikanten nog te zien in de oude zaal in Melkweg.

Tickets

Tickets voor IAM zijn vanaf vrijdag 24 november 2017 in de verkoop. Kaarten zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster ‘Invasion Arrivée de Mars’

IAM brengt ruim 25 jaar Franse beats met invloeden uit het oude Egypte en het Midden-Oosten. Arrangementen van producer Imhotep worden aangevuld met scratches van DJ Kheops en donkere lyrics van Shurik’n en Akhneton. In de show geeft IAM hun album ‘L’Ecole du Micro d’Argent‘ opnieuw een podium. De plaat van twintig jaar geleden is van onschatbare waarde voor Franse rap.

‘Rêvolution’

De meest recente plaat van de band, ‘Rêvolution’, kwam afgelopen voorjaar uit. Daarop staan onder andere de nummers ‘Monnaie de singe’ en ‘Danse pour le hood’.

 

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.