Matt Corby in 2016 naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 11 december 2015 om 13:17
Matt Corby - Fotocredits (Tore Sætre) - Wikimedia Commons (CC-BY-SA-4.0)

De Australische singer-songwriter Matt Corby komt naar Nederland. Op 30 maart 2016 staat hij in Paradiso Amsterdam.

Matt Corby tickets

Kaarten voor Matt Corby zijn te koop bij Ticketmaster. De voorverkoop start dinsdag 15 december om 10:00 uur. Ook is hij op 29 maart te vinden in Botanique-Rotonde in Brussel.

Matt Corby

Corby groeide op met gospelmuziek en die invloeden zijn ook duidelijk terug te horen in zijn muziek. Na wat amateuroptredens in kerken en muziekbeurzen werd hij in Londen ontdekt door het platenlabel Communion, eigendom van Ben Lovett van Mumford & Sons.

Brother

Na wat EP’s uitgebracht te hebben en in voorprogramma’s te hebben gespeeld bracht hij het nummer Brother uit, waarmee hij doorbrak in Nederland. De EP waar Brother op staat, Into the Flame, werd in thuisland Australië maar liefst zes keer platina. In het voorjaar van 2016 brengt Matt Corby zijn eerste volledige album Telluric uit.

Telluric

De Europese tour van Corby staat in het teken van zijn aankomende album Telluric. Op 11 maart 2016 komt dat album uit. Om dat album te promoten doet hij in maart 2016 een kleine Europese tour, via Groot-Brittannië, Duitsland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Oostenrijk, Luxemburg, Frankrijk en sluit vervolgens af in Brussel en Amsterdam.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·