538 Jingleball 2016 pre-sale van start gegaan

Geschreven door op 20 december 2015 om 14:17
Logo: Radio 538 (Wikimedia Commons)

Ook in 2016 organiseert 538 weer het Jingleball, The Wild Side Of X-mas. Blik met ons mee terug op de prachtige editie in 2015.

Jingleball 2015

‘JingleBall 2015 was fucking vet’, laat 538 op hun website weten. Samen met Afrojack, Bingo Players, Felix Jaehn, Firebeatz, Martin Solveig, Ummet Ozcan en Wildstylez ging het helemaal los. 538 dj’s Daniel en Ivo gingen feestend de zaal door in een arrenslee. De zaal werd verrast door de onverwachte gasten Jay Hardway en Faisel. Monsieur Martin Solveig draaide een dikke set en onthulde dat zijn snor, waar hij om bekend staat, er af gaat. Afrojack draaide voor het eerst in Nederland z’n nieuwe track met Hardwell. Wildstylez brak de tent af en de Ziggo Dome ging los op de sets van Bingo Players, Felix Jaehn en Ummet Ozcan. Bekijk hieronder de recap van 2 minuten

538 Jingleball 2016

De radiozender heeft de datum voor 2016 bekend gemaakt: 17 december 2016. Net als andere jaren kun je nog één keer helemaal losgaan voordat de kerst ècht begint. Het is een kerstfeest en er heerst een kerstsfeer, maar dan wel de wilde kant van de kerst. Kijk op de website van 538 Jingleball voor kaarten.

Pre-party

Let goed op, want net als dit jaar zal er ook volgend jaar weer een pre-party worden georganiseerd. In 2015 hield Afrojack een paar dagen voor Jingleball een dikke pre-party live bij de radiozender. Ook volgend jaar zijn er mogelijkheden om hierbij aanwezig te zijn, maar je kan natuurlijk ook gewoon naar de radio luisteren. Bekijk hier hoe dat er afgelopen editie uitzag.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Inge Peeters, Webredacteur bij Artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws
Menu