Underoath in mei naar poppodium de Melkweg in Amsterdam

Geschreven door op 2 november 2016 om 11:15
Underoath - Foto: Derrick Austinson Photography - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Underoath komt eindelijk weer naar Nederland! In mei volgend geeft de post-hardcoreband een optreden in het Amsterdamse poppodium de Melkweg!

Underoath concert

Op zaterdag 13 mei komt de Amerikaanse band de Oude Zaal van de Melkweg in Amsterdam op zijn kop zetten; de band zal de albums They’re Only Chasing Safety en Define the Great Line allebei in hun volledigheid live spelen!

Underoath tickets

Tickets voor de show zijn o.a. te verkrijgen via de site van Ticketmaster. De ticketverkoop start aanstaande vrijdag 4 november om 10:00 uur.

Ticketmaster (4-11-16)Topticketshop

Reünie

In 2012 besloot de band uit elkaar te gaan. Nadat er nog een compilatiealbum werd uigebracht en de mannen begin 2013 hun ‘laatste’ show speelden, leek het doek dan ook definitief te zijn gevallen. Vorig jaar kwam er echter langzamerhand steeds meer geruchten over een reünie.

Uiteindelijk kondigde de band nieuwe shows aan voor 2016 en zijn de heren weer hartstikke actief. Met hun ‘Rebirth Tour’ trok de post-hardcore/metalcoreband al door de Verenigde Staten en nu komen de heren in 2017 dus ook eindelijk weer terug naar Nederland voor een ongetwijfeld explosief optreden!

YouTube player

Bron: Melkweg Officiële Website

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.