Beyonce werkt met grote artiesten aan nieuwe album

Geschreven door op 11 december 2012 om 17:28
Beyoncé - Fotocredits: Nat Ch Villa (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

De Amerikaanse zangeres is bezig aan haar nieuwe album, vele grote artiesten zullen hierop te horen zijn waaronder Ne-Yo en Justin Timberlake. De releasedatum van het album is nog niet bekend.

In 2006 werkte Beyoncé ook al samen met Ne-Yo, ‘Irreplaceable’ behaalde de nummer drie positie in de Nederlandse charts. De rapper schreef mee aan de track, Beyoncé schreef en verzorgde eveneens de vocalen.
De afgelopen maanden heeft de ‘Single Ladies’ zangeres veel tijd doorgebracht in de studio. Ze werkt hard aan de opvolger van ‘4’ dat in 2011 is uitgebracht.

Ne-Yo heeft laten weten dat hij hoopt het succes van ‘Irreplaceable’ te evenaren: “So definitely going to get in some stuff with her. Who knows? Maybe we’ll get another ‘Irreplaceable’ out of the batch. You never know,” vertelde hij tegen een bron.

Producer The Dream heeft laten weten dat hij tracks produceert voor het album. Deze producer werkte al eerder voor Beyoncé maar werkte ook mee aan hits van Rihanna en Justin Bieber. Dream vertelde dat de tracks waaraan hij meewerkt in ieder geval in 2013 uitgebracht zullen worden, wanneer in 2013 is niet bekend.

De derde artiest waarmee Jay-Z’s vrouw samenwerkt is Justin Timberlake. Beyoncé en Justin verlieten enkele weken terug samen met Jay een recording studio in New York.

Beyoncé – ‘Irreplaceable’

YouTube player
Overzicht van Beyonce Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Beyoncé Nieuws · Nieuws