King Crimson brengt ‘Uncertain Times European Tour’ naar Het Concertgebouw

Geschreven door op 22 november 2017 om 10:16
King Crimson - Foto Steven Rieder (Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0)

King Crimson komt terug naar Nederland! De iconische Britse band brengt haar ‘Uncertain Times European Tour 2018’ op 13 juli naar Het Concertgebouw in Amsterdam.

UPDATE: King Crimson heeft een extra show aangekondigd! Tickets voor de show op 13 juli zijn inmiddels uitverkocht, daarom heeft de band besloten om ook op 14 juli naar het Concertgebouw in Amsterdam te komen.

King Crimson naar Het Concertgebouw

Goed nieuws voor fans van King Crimson! De Britse progressieve rockband start volgend jaar aan haar nieuwe ‘Uncertain Times European Tour 2018’ en brengt deze op vrijdag 13 juli naar Het Concertgebouw in Amsterdam. De legendarische band was in 2015 voor het laatst in Nederland te vinden, destijds stonden de rockers in TivoliVredenburg.

Concertkaarten

Tickets voor de show van de iconische progrockband zijn o.a. verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.nl

‘In the Court of the Crimson King’

De band brack in 1969 door met haar debuutalbum ‘In the Court of the Crimson King’. Single ‘Court of the Crimson King’ bereikte de Amerikaanse hitlijsten en mag met recht een klassieker genoemd worden!

Inmiddels heeft de band, die stijlen als rock, jazz, elektronica en klassiek met elkaar mixt, dertien studioalbums achter haar naam staan. In 2003 verscheen het laatste album van de band, getiteld ‘The Power to Believe’.

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.