King Crimson viert 50-jarig jubileum in Nijmegen

Geschreven door op 22 januari 2019 om 14:36
King Crimson - Foto: Steven Reider - Wikimedia Commons (CC-BY-SA-2.0)

King Crimson viert zijn 50-jarig jubileum met twee concerten in De Vereeniging te Nijmegen. De shows vinden plaats in de zomer van 2019.

King Crimson naar De Vereeniging

King Crimson viert zijn vijftigjarig bestaan met twee concerten in Nederland! Op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 staat de legendarische rockband in de concertzaal van De Vereeniging te Nijmegen. De formatie bestaat tijdens deze shows uit Robert Fripp, Bill Rieflin, Jakko Jakszyk, Tony Levin, Mel Collins, Pat Mastelotto, Gavin Harrison en Jeremy Stacey.

Kaartverkoop

Tickets gaan op zaterdag 26 januari 2019 in de verkoop. Vanaf 10:00 uur zijn kaarten verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Doorbraak

De rockers brachten in 1969 het debuutalbum In The Court Of The Crimson Kinguit. In hetzelfde jaar verkreeg de formatie grote bekendheid door het voorprogramma van The Rolling Stones te verzorgen. De band brengt een mix van onder meer psychedelica, klassiek, jazz, folk en elektronische muziek.

 

Bron: Persbericht Royal – BizZ, stadsschouwburgendevereeniging.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.