Nick Cave brengt ‘An Evening of Talk and Music’ naar Nijmegen en Eindhoven

Geschreven door op 2 september 2019 om 13:08
Nick Cave & The Bad Seeds, Nick Cave - Foto: Mallory Woods (Flickr, CC BY 2.0) (2)

Nick Cave keert terug naar Nederland! De iconische muzikant brengt zijn ‘Conversations’ tour begin 2020 naar Muziekgebouw Eindhoven en De Vereeniging in Nijmegen.

Nick Cave naar Nijmegen en Eindhoven

Nick Cave gaat volgend jaar opnieuw in gesprek met zijn Nederlandse fans tijdens zijn ‘Conversations’ tournee. Het Australische icoon komt in 2020 naar Eindhoven en Nijmegen voor ‘An Evening of Talk and Music’. De 61-jarige zanger en multi-instrumentalist staat op maandag 27 januari op het podium van Muziekgebouw Eindhoven. Een dag later, op dinsdag 28 januari, reist de Australiër door naar Nijmegen voor een show in De Vereeniging.

Concertkaarten

Tickets voor de bijzondere shows gaan op vrijdag 6 september in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de websites van de theaters. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Dialoog

Tijdens de ‘Conversations’ concerten beantwoordt Cave vragen die het publiek rechtstreeks mag stellen en speelt hij een aantal van zijn meest geliefde songs op piano. Vorig jaar bracht hij dit concept nog naar TivoliVredenburg en het Concertgebouw in Amsterdam.

 

Bron: Doornroosje, Muziekgebouw Eindhoven

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.