Cory Henry & The Funk Apostles voor een concert naar Amsterdam

Geschreven door op 26 mei 2016 om 15:29
Cory Henry & The Funk Apostles - Foto: Mattyj95 | Flickr

Cory Henry komt naar Nederland! Op 5 oktober geeft de indrukwekkende muzikant onder begeleiding van zijn band The Funk Apostles een concert in Paradiso.

UPDATE: Het concert is verplaatst naar donderdag 27 oktober in de Grote Zaal van Paradiso. De zaal gaat open om 19:30 uur en de aanvang is om 20:30 uur. Reeds gekochte kaarten voor 5 oktober blijven geldig voor dit concert.
Cory Henry & The Funk Apostles - Foto: Mattyj95 | commons.wikimedia.org

Cory Henry & The Funk Apostles – Foto: Mattyj95 | commons.wikimedia.org

Cory Henry concert

Cory Henry & The Funk Apostles komen voor een optreden naar Nederland. Op woensdag 5 oktober staat de getalenteerde toetsenist met zijn band The Funk Apostles in het Tolhuistuin van Paradiso, Amsterdam.

Cory Henry tickets

Tickets voor het concert zijn reeds beschikbaar. Deze zijn onder andere te vinden op de website van Ticketmaster.

De shows van donderdag 19 mei in het Bimhuis en vrijdag 20 mei in TivoliVredenburg waren helemaal uitverkocht. Mocht je tickets willen is het een goed idee om er snel achteraan te gaan!

Snarky Puppy

Henry is de toetsenist van het muziekcollectief Snarky Puppy die onder andere een Grammy Award heeft gewonnen in de categorie Best R&B Performance en Best Contemporary Instrumental Album. De laatste hebben de muzikanten in 2016 gekregen voor het album ‘Sylva’ waar ze aan gewerkt hebben met het Nederlandse Metropole Orkest.

De toetsenist is naast lid van de band ook soloartiest. Hij staat bekend om zijn spectaculaire optredens met zijn begeleidingsband The Funk Apostles. Eerder heeft hij samengewerkt met onder andere The Roots, Marcus Miller, Betty Wright en Bruce Springsteen.

In maart 2016 is zijn nieuwe album ‘The Revival‘ uitgekomen die je zeker kan horen tijdens het concert. Luister hieronder naar een voorproefje.

YouTube player

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.