“Concert R. Kelly in The Box in april 2019 geannuleerd”

Geschreven door op 26 februari 2019 om 17:14
R. Kelly - Foto: Nicholas Ballasy | commons.wikimedia.org

Het lijkt erop dat het concert van R. Kelly op zaterdag 20 april 2019 in The Box is geannuleerd. Het evenement is verwijderd van de website van het poppodium.

Concert R. Kelly mogelijk geannuleerd

Het lijkt erop dat het concert van R. Kelly in The Box niet meer doorgaat. Het evenement stond gepland voor zaterdag 20 april 2019 in de Amsterdamse concertzaal. Toch heeft het poppodium het optreden uit de agenda gehaald en de reclame op sociale media en de website verwijderd. Het is nog niet duidelijk of het concert definitief is afgelast.

Amerikaanse media melden dat er ook al een concert in Duitsland is geannuleerd. Ook deze show zou plaatsvinden in april 2019. Eerder werd al bekendgemaakt dat The Box er alles aan doet om het concert af te lassen.

Beschuldigingen

R. Kelly kwam begin 2019 opnieuw in opspraak, nadat de documentaire ‘Surviving R. Kelly’ naar buiten kwam. In de docu wordt de R&B-zanger beschuldigd van seksueel misbruik. Slachtoffers deden hun verhaal in de documentaire, waarna verschillende grote namen lieten weten afstand te nemen van de artiest. Zo heeft Lady Gaga haar duet met de zanger verwijderd van streamingdiensten.

 

Bron: RTL Boulevard, The Box

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · R.Kelly Nieuws · Roddels