Duran Duran concert uitgesteld

Geschreven door op 9 juni 2011 om 16:07
John Taylor, Duran Duran - Fotocredits: Jelena Ivanovi?, EXIT Photo Team (Exit Festival's Flickr photostream) [CC BY-SA 3.0] via Wikimedia Commons

Het concert dat Duran Duran komende zaterdag zou geven in Den Haag is afgelast. Het optreden zou vallen onder het The Hague Festival. 

De zanger van de band, Simon LeBon, heeft al langere tijd stemproblemen. Dat het een terugkerend fenomeen is blijkt wel uit het feit dat er eerder al concerten in Groot-Brittanië voor afgezegd zijn. Dat de organisatie zo laat met dit nieuws naar buiten kwam het alles te maken met het feit dat er hoop was dat dat zanger toch kon optreden. Het blijft voorlopig dus 3 jaar geleden dat Duran Duran een concert in ons land gaf. Misschien gaat het er toch dit jaar nog van komen, het is namelijk de bedoeling dat het optreden dit najaar ingehaald zal worden.

De mensen die kaarten gekocht hebben moeten contact opnemen met hun verkooppunt als ze hun geld terug willen. Anders zullen de kaarten gewoon geldig blijven voor het nog aan te kondigen concert.

Duran Duran – View to a Kill

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws