Buma NL conferentie en festival in oktober terug in TivoliVredenburg

Geschreven door op 29 mei 2018 om 17:23
Marco Borsato tijdens Buma-NL Awards 2017 (kleiner formaat voor Facebook) - Fotocredits Shali Blok (Artiesten Nieuws)

Hét evenement voor de Nederlandstalige muziek komt er weer aan: Buma NL 2018! De conferentie en het festival vinden in oktober opnieuw plaats in het Utrechtse TivoliVredenburg.

Buma NL 2018 in oktober in TivoliVredenburg

De Nederlandse muziekwereld komt op maandag 1 oktober opnieuw bijeen voor dé conferentie en hét festival van de Nederlandstalige muziek. Buma NL 2018 vindt die dag weer plaats in TivoliVredenburg, te Utrecht. Tickets voor de aankomende editie zijn inmiddels verkrijgbaar!

Buma NL

Tijdens het eendaagse event komen muzikanten, songwriters, uitgevers, labels, componisten en natuurlijk muziekliefhebbers bijeen om te netwerken, maar ook om geïnspireerd en geïnformeerd te worden tijdens panels, discussies, masterclasses en showcases. Daarnaast zijn verschillende Nederlandstalige radiostations live aanwezig en vinden er diverse optredens plaats!

Tot slot worden op deze dag ook de prestigieuze Buma NL Awards uitgereikt, waar artiesten en auteurs binnen de Nederlandstalige muziek in verschillende categorieën in de prijzen vallen. Zo gingen vorig jaar onder meer Marco Borsato, Frans Bauer en Ronnie Flex met een onderscheiding naar huis.

Kortom: een niet te missen evenement voor de Nederlandstalige muziekliefhebber dus!

 

Bron: Buma NL

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Buma Nieuws · Nieuws · Shows en Evenementen