St. Paul and The Broken Bones aankomend najaar naar Melkweg

Geschreven door op 18 mei 2018 om 11:20
St. Paul and the Broken Bones - By https://www.flickr.com/photos/hangstrom/ Lee Burchfield [CC BY 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], via Wikimedia Commons

St. Paul and The Broken Bones komt weer naar Nederland. In november staat de in Alabama gevestigde band op het podium van de Melkweg in Amsterdam.

St. Paul and The Broken Bones naar Melkweg

Goed nieuws voor fans van St. Paul and The Broken Bones! De in Alabama gevestigde band keert op 2 november 2018 terug naar de Melkweg. Het concert is onderdeel van de Europese tour van de heren.

In 2016 stonden de muzikanten ook al op het podium van het Amsterdamse poppodium. De achtkoppige soulgroup was vorig jaar ook in Nederland, toen trad de band op in de Nijmeegse zaal Doornroosje en op North Sea Jazz Festival.

Concertkaarten

Tickets voor St. Paul and The Broken Bones zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. De kaartverkoop is direct gestart.

‘Sea of Noise’

In 2014 bracht de band zijn debuutalbum ‘Half the City‘ uit. Alabama Shakes-toetsenist Ben Tanner produceerde de plaat die volstaat met old-school soulnummers. Het album leverde frontman Paul Janeway de bijnaam ‘de blanke Otis Redding‘ op.

Het tweede album van Janeway en zijn bandleden kwam in 2016 uit. De plaat draagt de naam ‘Sea of Noise‘.

Bron: Melkweg, Twitter

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.