Martin Garrix deelt nieuw materiaal

Geschreven door op 18 maart 2016 om 17:19

It’s happening tomorrow. Tons of new music”, schreef Martin Garrix gisteren op Twitter. Vandaag zal hij ze laten horen op het Ultra Music Festival in Miami. 

Nieuwe tracks van Martin Garrix

Vandaag staat Martin Garrix in het Babyfront Park op het Ultra Music Festival in Miami. Hier zal hij naar eigen zeggen ongeveer tien nieuwe nummers laten horen. Uiteindelijk moeten deze nummers natuurlijk zijn debuutalbum vormen, maar een naam heeft hij daar nog niet voor. ”Ik heb er twee jaar aan gewerkt. Qua muziek is het album heel divers. Er staan veel samenwerkingen op, met artiesten die uit hele andere genres komen. Dat maakt het heel divers. Ik ben er heel blij mee. Daarmee kan ik een nieuwe kant van Martin Garrix laten zien.” Wie er aan het album hebben meegewerkt wil de dj helaas nog niet zeggen.

Ultra Music Festival

De kick-off voor de zomertour start vanavond! Meer dan 80.000 dansende, zingende en feestende toeschouwers zullen de nieuwe nummers van de dj te horen krijgen. ”Een uur is relatief kort, want het Ultra Music Festival kent een vol programma. De nieuwe show duurt normaal anderhalf tot twee uur”, laat Martin Garrix weten.

Het zomerseizoen

Het wordt weer een druk jaar voor de wereldberoemde dj. Hij staat namelijk voor het tweede jaar achtereen iedere vrijdagavond in Ushuaïa op Ibiza deze zomer. ”Verder ga ik dit jaar naar Las Vegas, Azië en draai ik veel in Europa, onder meer op Tomorrowland in België. In Nederland draai ik op Kingsland Festival op Koningsdag in Amsterdam en op 4 juni doe ik voor het eerst mee aan The Flying Dutch.”

Zijn samenwerkingen

Met wie hij precies heeft samengewerkt voor zijn debuutalbum wil hij niet zeggen. Wel weten we dat hij met Justin Bieber aan een project werkt. ”We zijn gewoon wat ideetjes aan het pingpongen, er is nog geen concrete track. We staan nog aan het begin van onze samenwerking. Af en toe kom ik hem tegen, twee weken terug spraken we elkaar in Los Angeles, verder communiceren we online.”

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Martin Garrix Nieuws · Nieuws