Hiphopartiest 50 Cent klaagt frauduleuze ‘manager’ aan

Geschreven door op 25 september 2015 om 12:42
50 Cent - Foto Alex Const - Bron Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Amerikaanse hiphopartiest 50 Cent klaagt de man aan die zich maandenlang heeft voorgedaan als zijn manager. Op deze manier heeft hij bijna 1 miljoen dollar weten te verdienen.

De man die aangeklaagd wordt is een voormalig adviseur van de federale faillissementsrechtbank in Connecticut. De man heeft allerlei beloftes gemaakt namens de rapper. Zo heeft hij onder andere de mogelijkheid besproken om 50 Cent mee te laten doen met een realityserie. Hij haalde hier een verbazingwekkend bedrag mee op van 810.000 dollar.

50 Cent failliet

De rapper heeft dinsdag een aanklacht ingeleverd bij de rechtbank. Hij probeert zo de bedragen terug te krijgen met daarbij een schadevergoeding. Het gaat al een aantal maanden niet zo goed voor de rapper. Hij heeft afgelopen zomer in juli zijn faillissement moeten aanvragen omdat hij zijn schulden niet meer kon afbetalen.

Er staat voor de rapper ook nog een boete open van 7 miljoen dollar. Deze moet hij betalen aan zijn vrouw omdat hij haar sekstape online heeft gezet.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·
Artikel Categorieën:
50 Cent Nieuws · Artiesten · Nieuws · Roddels