Harrie Jekkers; als ik zo vrij mag zijn..

Geschreven door op 24 april 2015 om 15:57
Harrie jekkers (ArtiestenNieuws)

De held van het cabaret is terug! Harrie Jekkers is samen met Jeroen van Merwijk, een andere held, van plan volle zalen te gaan vullen.

 Harrie en Jeroen terug naar het theater

Als we zo vrij mogen zijn; de titel van de cabaretshow. Twee helden van het cabaret gaan samen het podium betreden. Met nieuwe liedjes, verhalen en dialogen gaan Harrie Jekkers en Jeroen van Merwijk verschillende theaters entertainen.

Verschillende bezoekers hebben al kunnen genieten van de theatershows. Harrie Jekkers en Jeroen van Merwijk zijn namelijk al een tijdje terug begonnen met toeren. Omdat de kaartverkoop zo hard ging, hebben de twee onlangs nog een aantal datums aan toegevoegd.

Tickets reserveren

We hopen natuurlijk dat er nog meer datums bij komen. Gelukkig hebben de mannen veel extra voorstellingen in 2016 op de agenda gezet. Tickets zijn o.a. te koop via de websites van de theaters.

Bekijk een overzicht met beschikbare speeldata van Harrie Jekkers en Jeroen van Merwijk.

Wie zijn Harrie en Jeroen?

Voor de iets jongere generatie onder ons, zijn Harrie en Jeroen misschien niet zo bekend. Wellicht vind je bovenstaande filmpjes grappig, maar niet herkenbaar. Daarom zijn we even in de geschiedenis gedoken van de twee cabaretiers. Waarschijnlijk herken je ze na het kijken van onderstaande filmpjes wel.

O, o Den Haag.. Jij maar denken dat het nummer is ontstaan tijdens het programma O, o Cherso. Nee, het was Harrie Jekkers die het volkslied voor Den Haag bedacht.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.