Hind aan de slag met nieuw album

Geschreven door op 5 mei 2010 om 21:46
Hind - Fotocredits: Raymond Nieuwenburg [CC BY-SA 2.5] via Wikimedia Commons

Hind is bezig met haar nieuwe album. De 25-jarige zangeres vergaarde met hulp van muziekplatform Sellaband genoeg geld voor de productie van een nieuwe cd. 

Hind

“Het is gelukt door Sellaband”, vertelt haar manager. Op de website, waar mensen kunnen doneren aan artiesten, zamelde de artiest veertigduizend euro in om een album te kunnen maken. “Het tweede fonds voor de promotie wordt pas later belangrijk. Ik snap dat mensen nu voorzichtig zijn, omdat we nog geen demo’s hebben laten horen.” Toch wist Hind al de helft van de benodigde dertigduizend euro voor promotiedoeleinden bij elkaar te sprokkelen.

De zangeres houdt vast aan haar eigen stijl, maar hoopt ook popliefhebbers aan te spreken met haar nieuwe cd. “Het album bevat crosspop. Dat is een muziekstijl die Hind de afgelopen acht jaar zelf ontwikkeld heeft”, legt de manager uit. “We willen het nu wat toegankelijker maken. Hind schrijft vrijwel alle liedjes zelf, in samenwerking met de producent en soms met andere muzikanten.”

Hind werd in 2003 derde bij de talentenjacht ‘Idols’. Sindsdien bracht de zangeres de albums ‘Around the World’ en ‘Halfway Home’ uit. Hoe het nieuwe album van Hind gaat heten is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat de cd in september of oktober moet verschijnen.

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Hind Nieuws
Responsive Menu
Add more content here...