Ariana Grande neemt tattoo van Pokémon Eevee

Geschreven door op 14 januari 2019 om 15:19
Ariana Grande - Fotocredits Emma Sheehan - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Dat Ariana Grande fan is van Pokémon Eevee is nooit een geheim geweest. Nu heeft de zangeres het figuurtje op haar arm laten vereeuwigen. 

Ariana Grande tattoo

Op Instagram deelt Ariana Grande een foto van Eevee op de binnenkant van haar arm. In de post laat ze weten al heel lang deze tattoo te willen. Op zondag 13 januari 2019 vertelde Grande via Twitter het volgende: “honestly. yesterday i had a day off and i played pokémon let’s go eevee for fifteen hours. honestly.”

Eerbetoon Mac Miller

De zangeres heeft meerdere opvallende tatoeages. Achter haar oor heeft Ariana een maan en een bijtje en ‘bellissima’, Italiaans voor ‘mooi’, staat op haar ribben.

De actrice had tot oktober 2018 een relatie met Pete Davidson, wiens vader omkwam bij de aanslagen op 11 september 2001 in New York. Het nummer van zijn brandweerbadge liet de artieste tatoeëren op haar voet. Inmiddels heeft ze van dit getal de naam ‘Myron’ laten maken, volgens velen de naam van Mac Miller’s hond. Grande verbrak in mei 2018 de relatie met de rapper, die in september dit jaar kwam te overlijden door een overdosis.

 

Bron: Instagram, Nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.