Douwe Bob start tour in Bitterzoet Amsterdam

Geschreven door op 4 oktober 2018 om 12:00
Douwe Bob, Douwe Bob annuleert, - Fotocredits: Albin Olsson - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Fans van Douwe Bob opgelet! De Nederlandse zanger trapt zijn Nederlandse tournee af in Bitterzoet in Amsterdam.

UPDATE 22-10-2018 om 12:15: Zojuist heeft Paradiso aangekondigd dat het concert om productionele redenen verplaatst is naar Het Zonnehuis in Amsterdam-Noord. De gekochte kaarten blijven geldig. Douwe Bob zegt zelf: “We passen niet meer in Bitterzoet met de extra bandleden en al die nieuwe instrumenten.”

Douwe Bob naar Bitterzoet

Woensdagochtend werd aangekondigd dat Douwe Bob een extra show geeft in Bitterzoet te Amsterdam. Het concert vindt plaats op donderdag 1 november 2018 en maak deel uit van zijn ‘The Shape I’m In’ tour.

Kaartverkoop

Tickets voor de Amsterdamse show zijn per direct verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Beste singer-songwriter van Nederland

Bitterzoet Amsterdam is voor de Douwe een bijzondere locatie. Hier vonden namelijk de opnames plaats voor het programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’. De sympathieke zanger won de allereerste editie in 2012 met het nummer ‘Multicolored Angel’.

YouTube player

Over Douwe

In 2013 bracht de zanger zijn debuutalbum Born in a storm‘ uit. De plaat verscheen op zijn eigen label ‘Sweetheart of the Rodeo’. Deze is vernoemd naar het gelijknamige album van The Byrds. Na zijn debuut volgden nog twee studioalbums: ‘Pass It On’ (2015) en ‘Fool Bar’ (2016). Douwe vertegenwoordigde Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in 2016 (Stockholm). Met het nummer ‘Slow Down‘ behaalde de zanger de elfde plek in de finale.

 

Bronnen: Paradiso, Nu.nl, Wikipedia

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.