Wie wordt het vierde groepslid van de Toppers?

Geschreven door op 19 februari 2017 om 14:12
Guus Meeuwis - Foto: Dennistd - Bron: Wikimedia Commons

Maandag is het zover. Dan maken Toppers Gerard, Jeroen en René het vierde lid van de populaire groep bekend. Wie wordt de vierde Topper?

Ilse de Lange - Fotocredits N. Meijer (Wikimedia Commons)

Ilse de Lange – Fotocredits N. Meijer (Wikimedia Commons)

Vierde Topper

De kersverse Topper zal tijdens de aanstaande Toppers in Concert shows, zij aan zij staan met Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger. De heren hebben aangegeven dat zij maandag bekend maken wie het kwartet compleet maakt.

Wie zijn de kanshebbers?

Geruchten over de identiteit van de vierde Topper verspreiden zich als een lopend vuurtje. Gezien het thema ‘Wild West, Thuis Best’, is het aannemelijk dat de vierde Topper een bekende countryster is. Voor country moet je natuurlijk in de Verenigde Staten zijn. Maar Nederland kent ook een aantal bekende country artiesten.

Ilse, Waylon of Douwe

Sinds Ilse de Lange en Waylon tweede werden tijdens het Eurovisie Songfestival, groeide het muziekgenre in populariteit. Het jaar daarop zond Nederland dus wederom een countrynummer naar het Songfestival. Dit keer met Douwe Bob als zanger.

Grote kans dat een countryster als Douwe of Ilse komt optreden tijdens de nieuwe editie van de Toppers in Concert. Maar past Ilse de Lange wel bij de Toppers? Een artiest als Lee Towers pas misschien veel beter bij het trio. Of is het toch Douwe Bob?

Guus Meeuwis

Een andere kanshebber is Guus Meeuwis. De zanger heeft deze week bekend gemaakt dat hij stopt als jurylid bij The Voice. Toeval?

Gordons comeback

Misschien heeft Gordon spijt van zijn vertrek bij de Toppers enkele jaren geleden. Er is dus een kans dat morgen zijn comeback als Topper wordt aangekondigd. Goor moet dan natuurlijk geen ruzie meer maken met de andere leden.

Wie is een geschikte Topper?

Wie is het meest geschikt als Topper? Laat het ons weten:

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.