Mick Jagger weigert geschreven autobiografie uit te brengen

Geschreven door op 17 februari 2017 om 17:13
Mick Jagger (The Rolling Stones) - Foto: George Biard - Wikimedia Commons

The Rolling Stones frontman Mick Jagger schijnt in de beginjaren van zijn carrière een autobiografie geschreven te hebben. De excentrieke zanger kan zich hier echter niets meer van herinneren en weigert hem uit te brengen.

Autobiografie Mick Jagger

Mick Jagger schijnt tientallen jaren geleden een autobiografie geschreven te hebben. Dit zegt uitgever John Blake in een artikel op de website van het Britse magazine The Spectator. De uitgever claimt een kopie van het boek in handen te hebben, maar krijgt geen toestemming van de Stones-frontman om het te publiceren. Volgens Blake geeft het 75.000 woorden tellende verhaal een bijzonder inzicht in de carrière van de ster tot het begin van de jaren ’80.

Losbandige levenstijl

De legendarische frontman schijnt veel moeite te hebben gehad om de memoires af te schrijven. Door het zware drugsgebruik en de losbandige levensstijl van de zanger, kon Jagger zich weinig herinneren. Uitgever Blake zou het verhaal maar wat graag uitgeven. Jagger heeft zich echter gedistantieerd van de autobiografie en zegt zich er niks van te kunnen herinneren.

Bron: Gigwise

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.