50 Cent viert 15-jarig jubileum ‘Get Rich Or Die Tryin’ in Ahoy Rotterdam

Geschreven door op 2 mei 2018 om 13:30
50 Cent - Foto Alex Const - Bron Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

50 Cent komt naar Nederland! De iconische rapper is terug van weggeweest en reist in september naar Rotterdam Ahoy met zijn ‘Get Rich Or Die Tryin’ 15th Anniversary’-tour.

50 Cent viert vijftiende verjaardag debuutalbum in Ahoy

Vijftien jaar geleden bracht Curtis James Jackson III, beter bekend als 50 Cent, zijn allereerste studioalbum ‘Get Rich or Die Tryin’ uit. De plaat, die hits als ‘In Da Club’ en ‘P.I.M.P.’ bevatte, was de kickstart voor een uiterst succesvolle carrière en de rest is geschiedenis. De vijftiende verjaardag van het album kan dus niet zomaar onopgemerkt voorbijgaan!

50 viert het jubileum van zijn debuutplaat met een speciale ‘Get Rich or Die Tryin’ 15th Anniversary’-tour en brengt deze ook naar Nederland! De iconische rapper reist op vrijdag 14 september naar Rotterdam voor een show in Ahoy. Hier zou hij in 2010 al eerder een concert geven, maar deze werd destijds afgelast. Hoog tijd voor een nieuwe poging dus!

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 11 mei in de verkoop en zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Bron: Ahoy Rotterdam

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.