Rowwen Hèze voegt nieuwe tourdata toe aan ‘Voorwaartsch Clubtour’

Geschreven door op 2 mei 2019 om 10:36
Rowwen Hèze - Fotocredits: TEDx Roermond - Flickr (CC BY 2.0)

Er zijn nieuwe tourdata aangekondigd voor de ‘Voorwaartsch Clubtour’ van Rowwen Hèze! In het najaar van 2019 komen de mannen onder andere langs Paradiso.

Nieuwe tourdata Rowwen Hèze

Goed nieuws voor fans van Rowwen Hèze! De Limburgse band heeft het derde deel van de ‘Voorwaartsch Clubtour’ aangekondigd. Deze concerten vinden plaats in het najaar van 2019. Tijdens de tournee staat het gelijknamige album centraal, maar zal ook ouder werk langskomen. Zo kan er deze avond meegezongen worden met grote hits als ‘Limburg’, ‘Bestel Mar’ en ‘Auto, Vleigtuug‘. Eerder werden shows in onder andere TivoliVredenburg013 en Patronaat aangekondigd.

Bekijk hier een overzicht van de aangekondigde tourdata:

Kaartverkoop

Tickets zijn per direct in de verkoop via Ticketmaster en de websites van de desbetreffende poppodia. Uitverkocht? Kijk hier.

‘Voorwaartsch’

Op vrijdag 26 april 2019 verscheen het gloednieuwe album ‘Voorwaartsch‘, waar maar liefst dertig Limburgse tracks op staan. Frontman Jack Poels vertelt over de plaat: “Voorwaartsch. Dit ene woord heeft het allemaal in zich; ‘Ouderwetsch vooruit’. Ouderwets omdat het nog steeds dezelfde band is, en voorwaarts omdat de liedjes ons steeds weer vooruit brengen. Zowel qua productie (Huub Reijnders) als het gevoel wat steeds weer ontstaat als er afgetikt wordt. Alsof we voor de eerste keer op de bühne staan. Met datzelfde enthousiasme werkten we aan de nieuwe liedjes. Als een karavaan die opnieuw vertrekt.”

 

Bron: rowwenheze.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.