Kid Cudi verliest kind aan ex-vriendin

Geschreven door op 19 november 2012 om 16:16

Kid Cudi heeft de juridische strijd om zijn kind verloren van zijn ex-vrouw. Na een jaar lang vechten in de rechtszaal gaf de 28-jarige rapper de strijd op om gedeelde voogdij te krijgen over zijn 2-jarige kind. 

Kid Cudi, die bij het grote publiek bekend werd met hits als Day ‘N Nite (samen met Crookers) en ‘Memories’ (samen met David Guetta), spande vorig jaar een rechtszaak aan om gedeelde voogdij te krijgen over zijn dochter Vada. De ex-vriendin van Scott Mescudi, zoals de rapper heet, was het daar totaal niet mee eens. Volgens haar heeft de rapper “gewelddadige neigingen” en “een lange geschiedenis van consistent drugs- en alcoholmisbruik”.

De rapper liet eerder weten er alles aan hebben gedaan om mede voogdij te krijgen over zijn dochter. Zo zou hij een huis in Chicago gekocht hebben om dicht bij zijn kind te zijn en zou hij de moeder van zijn dochter met grote bedragen financieel te hebben gesteund. Die ontkent dat echter en claimt dat ze slechts ‘sporadisch afwisselende bedragen’ kreeg van de rapper.

Daarnaast beschuldigt ze hem ervan een ‘afwezige vader’ te zijn. Dit blijkt allemaal uit papieren van de rechtszaak die zijn uitgelekt naar de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.com. Nu de rapper de juridische strijd heeft opgegeven krijgt zijn ex-vriendin voogdij over het kind. Kid Cudi mag het kind slechts bezoeken en moet alimentatie betalen.

Kid Cudi – Pursuit Of Happiness ft. MGMT

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Kid Cudi Nieuws · Nieuws