Macy Gray en meer naar Jazzin’ The Hague

Geschreven door op 28 maart 2012 om 16:49

De organisatie van Jazzin’ The Hague heeft zojuist de tweede lading namen bekend gemaakt. Naast Wouter Hamel, Hans Dulfer en Royhargrove zijn nu ook o.a. Macy Gray en Oleta Adams bevestigd van hun komst op de eerste editie van het festival in Den Haag.

Dat maakte de organisator AT Events vandaag bekend. Het festival, wat het stokje als jazzfestival in Den Haag heeft overgenomen van The Hague Jazz, bevestigde daarnaast o.a. ook nog eens Mezzoforte, Eric Vloeimans, Alain Clark, Randy Brecker, Lilian Vieira en Kim Hoorweg & The Houdini´s.

The Hague Jazz ging vorig jaar failliet vanwege betalingsachterstanden en problemen met leveranciers, de bekende pianist Peter Beets kwam hiermee met het initiatief om een nieuwe jazzfestijn op te zetten in Den Haag.

Jazzin’ The Hague is dit jaar op 1 en 2 juni in het World Forum in Den Haag, tickets zijn verkrijgbaar via Seetickets.nl en kosten 44,50 per dag of 80 euro voor een passe-partout.

Macy Gray – Beauty In The World:
[vimeo]http://vimeo.com/10938016[/vimeo]

http://www.jazzinthehague.nl/
Overzicht van Macy Gray nieuws

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Nieuwe namen bekend voor Jazzin’ The Hague Op vrijdag 1 juni en zaterdag 2 juni zal het Jazzin' The Hague festival plaatsvinden in Den Haag. Nationale en internationale jazz artiesten zullen he...
Van Morrison, Macy Gray en Tony Bennett naar North Sea Jazz 2012 Het North Sea Jazz Festival 2012 is vanochtend met de eerste namen naar buiten gekomen. O.a. Van Morrison, Macy Gray, Tony Bennett en Wayne Shorter zu...
Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu