Macy Gray en meer naar Jazzin’ The Hague

Geschreven door op 28 maart 2012 om 16:49
Wouter Hamel - Screenshot YouTube

De organisatie van Jazzin’ The Hague heeft zojuist de tweede lading namen bekend gemaakt. Naast Wouter Hamel, Hans Dulfer en Royhargrove zijn nu ook o.a. Macy Gray en Oleta Adams bevestigd van hun komst op de eerste editie van het festival in Den Haag.

Dat maakte de organisator AT Events vandaag bekend. Het festival, wat het stokje als jazzfestival in Den Haag heeft overgenomen van The Hague Jazz, bevestigde daarnaast o.a. ook nog eens Mezzoforte, Eric Vloeimans, Alain Clark, Randy Brecker, Lilian Vieira en Kim Hoorweg & The Houdini´s.

The Hague Jazz ging vorig jaar failliet vanwege betalingsachterstanden en problemen met leveranciers, de bekende pianist Peter Beets kwam hiermee met het initiatief om een nieuwe jazzfestijn op te zetten in Den Haag.

Jazzin’ The Hague is dit jaar op 1 en 2 juni in het World Forum in Den Haag, tickets zijn verkrijgbaar via Seetickets en kosten 44,50 per dag of 80 euro voor een passe-partout.

 

Overzicht van Macy Gray nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws