Blink-182 en Matt Skiba nemen nieuw materiaal op

Geschreven door op 21 oktober 2015 om 17:01

Travis Barker, drummer van Blink-182, bevestigt dat de band vijf nieuwe nummers heeft opgenomen met Matt Skiba.

Matt Skiba, voornamelijk bekend als leadzanger- en gitarist van Alkaline Trio, is sinds begin dit jaar de nieuwe frontman van Blink-182. Travis Barker heeft niets anders dan positieve dingen te vertellen over de nieuwe zanger van Blink-182:

“Matt doet het geweldig. We hebben veel plezier tijdens het spelen en schrijven. We beginnen pas net, maar we hebben nu ongeveer vier à vijf nummers waar ik heel, heel erg blij mee ben. We hebben een nummer met de titel Punk Rock Cliché wat ik momenteel de beste song vind. Dit nummer gaat over onze vrienden en relaties met hen.”

Nieuw Blink-182 album en Tom DeLonge

Barker heeft bevestigd dat het materiaal wat de band momenteel opneemt bestemd is voor een nieuw album.

“Het doel is om een uiteindelijk met een album te komen en gewoon te blijven schrijven. We zetten geen limiet op het aantal nummers. We blijven doorgaan tot we een aantal nummers hebben waar we een album in zien. Het album is klaar wanneer deze klaar is, weetje. Geen druk, geen deadlines.”, aldus Barker.

Begin dit jaar verliet Tom DeLonge de band en weigerde hij de studio in te gaan met de band. De band zou op 5 januari 2015 weer de studio ingaan, maar op 30 december 2014 kreeg de band een mail van de manager van DeLonge. Hierin stond dat DeLonge geen interesse had om een nieuw album op te nemen en dat hij uit de band stapt.

De laatste full-length die de band heeft uitgebracht is Neighborhoods wat alweer uitkwam in 2011. Ook heeft de band in 2012 de EP Dogs Eating Dogs uitgebracht onder eigen beheer nadat ze platenmaatschappij Interscope/DGC verlieten.

YouTube player

 

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Blink 182 Nieuws · Nieuws · Roddels