Blink-182 geeft fans kijkje in gezinsleven met nieuwe videoclip

Geschreven door op 7 juni 2017 om 16:02
Blink-182 - Bron: persfoto Friendly Fire

In 2016 bracht Blink-182 het album ‘California’ uit. Op het meest recente meesterwerk van de band staat het pareltje ‘Home Is Such A Lonely Place’ en daar is nu een videoclip voor!

Blink-182 homevideo’s

Blink-182 heeft een aandoenlijke videoclip uitgebracht. De mannen zijn momenteel op tournee en deze clip is opgenomen in de aanloop hiervan. De bandleden probeerden zoveel mogelijk tijd met hun familie te besteden en dit werd opgenomen door vintage Super 8-camera’s.

Het resultaat hiervan is een prachtige video. Zo krijgen we te zien hoe zanger en bassist Mark Hoppus zijn zoon gitaar leert spelen, drummer Travis Barker nep tattoo’s op zijn zoon’s gezicht plakt en zanger/gitarist Matt Skiba met zijn honden speelt.

Blink-182 – Rotterdam Ahoy

De video voelt erg persoonlijk aan met lieflijke beelden van de band, maar dat is niet het enige dat de band in de video laat zien. De mannen vertrekken van huis en we krijgen te zien hoe zij een arena plat rocken.

De video illustreert het feit dat de Californische band familie en vrienden achterlaat om te touren. De rockers brachten vorig jaar het album Californa uit en heeft net een Noord-Amerikaanse tour afgerond. Ook touren de mannen door Europa en zijn zij in juni in Rotterdam Ahoy te zien.

“Een van mijn favoriete video’s”

De Amerikaanse rockband laat weten dat dit hun favoriete en makkelijkst te filmen video is:

Deze video was waarschijnlijk de makkelijkste (video) die we ooit hebben gefilmd. Het enige wat we moesten doen is thuis onszelf zijn met onze vrienden en familie, terwijl we ons voorbereidden op de tour. Zodoende is dit onze meest persoonlijke en eerlijke video, en één van mijn favorieten.

Benieuwd naar de nieuwe video van de rocklegendes? Check hem hier:

YouTube player

Bron: Rolling Stone, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.