Martin Garrix klaagt manager aan

Geschreven door op 10 november 2015 om 12:15
Martin Garrix - Bron: Pinkpop Pressphoto

Martin Garrix sleept zijn oude manager en platenbaas Eelko van Kooten voor de rechter. De DJ beschuldigt hem van bedrog.

Bedrog

De Amstelveense DJ beschuldigt Van Kooten van bedrog toen hij op 16-jarige leeftijd een contract bij dancelabel Spinnin’ Records en Musical Allstars Management tekende. Dat meldt De Telegraaf. Beide bedrijven zijn eigendom van Eelko van Kooten.

Volgens Martijn Garritsen, zoals de DJ echt heet, stelt dat Van Kooten hem opzettelijk ‘valse en misleidende informatie’ heeft verstrekt, waardoor hij gedwongen werd alle rechten van zijn muziekproducties over te dragen aan Spinnin’ Records.

Garritsen brak deze zomer al met Spinnin’ Records na een kwestie over de rechten op zijn muziek. Nu volgt daar dus een kort geding op. Het is niet voor het eerst dat de DJ slechte ervaringen met platenmaatschappijen heeft.

Scooter Braun

Tegenwoordig verzorgt Scooter Braun het management van de top-DJ. Braun verzorgt ook het management van supersterren als Justin Bieber, Ariana Grande en PSY.

Martin Garrix

Martin Garrix heeft op 19-jarige leeftijd al veel bereikt. In 2013 brak hij door met het nummer ‘Animals’, dat een wereldwijde hit werd. Daarna volgden nog onder andere hits als ‘Virus (How About Now)’, ‘Don’t Look Down’ (samen met Usher) en ‘The Only Way is Up’ (met Tiësto). Tijdens het Amsterdam Dance Event werd hij uitgeroepen tot nummer 3 DJ van de wereld, achter Dimitri Vegas & Like Mike en Hardwell.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Martin Garrix Nieuws · Nieuws