Camila Cabello releaset nieuwe tracks ‘Never Be The Same’ en ‘Real Friends’

Geschreven door op 11 december 2017 om 13:43
Camila Cabello - Foto: Melissa Rose - (Bron: Wikimedia Commons)

Op vrijdag 8 december bracht Camila Cabello twee nieuwe nummers uit. ‘Never Be The Same’ en ‘Real Friends’ zijn sindsdien beide al meer dan vier miljoen keer bekeken op YouTube.

Camila Cabello releaset nieuwe nummers

Ex-lid van Fifth harmony, Camila Cabello, brengt in januari haar eerste eigen album uit. Haar nummer ‘Havana’ werd een hit nadat ze deze in augustus uitbracht, samen met de track ‘OMG’. Op 8 december uploadde de zangeres weer twee nieuwe nummers op haar YouTube en Spotify-pagina, genaamd ‘Never Be The Same’ en ‘Real Friend’.

‘Never Be The Same’

In ‘Never Be The Same’ zingt Cabello over het gevoel dat je krijgt wanneer je verliefd bent en hoe dit je verandert. De track is de tweede promotionele single voor Camila’s opkomende album, na megahit ‘Havana’.

‘Real Friends’

‘Real Friends’ gaat eigenlijk over neppe vrienden en de behoefte om mensen te vinden die echt voor je klaar staan.

Fans speculeren dat het nummer is gebaseerd op de vriendschap die Cabello had met de meiden van Fifth Harmony. Een fan die zichzelf herkent in de tekst van het nummer, schrijft dat het laat zien hoe moeilijk de artiest het heeft met het verlaten van de meiden groep.

Dit is niet de eerste keer dat er gespeculeerd wordt dat een nummer van de zangeres over de breuk met Fifth Harmony gaat. Eerder dit jaar deden dezelfde vermoedens de ronde op Twitter over het nummer I Have Questions.

Het naar zichzelf vernoemde debuutalbum van Camila Cabello wordt op 12 januari 2018 verwacht.

 

Bron: YouTube, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.