Lachen en tegelijk een traantje laten bij ZALF van Kirsten van Teijn

Geschreven door op 16 december 2016 om 17:28

Het is 15 december, de dag dat Kirsten van Teijn met haar muzikale cabaretvoorstelling ZALF in Theater Griffioen in Amstelveen staat. Wij van Artiesten Nieuws waren aanwezig om verslag te doen!

Kirsten van Teijn heeft jeuk!

ZALF, de tweede voorstelling van Kirsten van Teijn, begint met een schreeuw om jeuk, Kirsten heeft jeuk. Wij Nederlanders leren om altijd te krabben waar het jeukt, we schreeuwen en we kotsen meningen. Facebook staat vol met schreeuwlelijkerds, mensen die meteen krabben.

Gevoelige liedjes

Samen met gitarist en zanger Leon Sibum heeft Kirsten een enorm eerlijke voorstelling neergezet. Eentje waarbij je huilend van het lachen de zaal uitloopt, maar tegelijk raakt ze ook de gevoelige snaar met liedjes als ‘Het is hier te klein’ en ‘Vaders’. Kleine liedjes over persoonlijke issues, want van Teijn kent haar vader niet echt. Daarnaast zingt ze ook vrolijke liedjes, gekke liedjes over Amsterdamse meisjes en over de liefde. ‘Ik heb jou’ laat ons allemaal een beetje verlangen naar een vent zoals de vriend van Kirsten van Teijn.

‘Heeft u weleens hele erge jeuk gehad mevrouw?’ ‘Ja, geelzucht.’

De zaal in Theater Griffioen in Amstelveen zit vol met wat ouder publiek, en reageert enthousiast op die keren dat Kirsten zich tot het hen wendt. ‘Heeft u weleens hele erge jeuk gehad mevrouw?’ ‘Ja, geelzucht.’

Kirsten heeft zich bewezen als muzikaal ontwikkelde cabaretière die prachtige songteksten uit haar mouw schudt en we kunnen niet wachten op de volgende show van deze dame!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Cabaret en Comedy · Nieuws
Responsive Menu
Add more content here...