Taylor Swift met wereldtour naar Ziggo Dome

Geschreven door op 3 november 2014 om 16:36
Taylor Swift - Foto: Sulummm - (Bron: Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Taylor Swift komt volgend jaar met jaar nieuwe tour eindelijk naar Nederland. Op 21 juni 2015 staat ze in de Ziggo Dome in Amsterdam. 

Het optreden van Taylor Swift staat in het teken van haar 1989 World Tour, vernoemd naar haar album 1989, die eind oktober van dit jaar uitkwam. De tour start op 20 mei 2015 in Louisiana en brengt haar bijna een maand later dus voor een concert naar Nederland.

 

Voorverkoop Taylor Swift

De kaartverkoop van Taylor Swift’s show in de Ziggo Dome te Amsterdam start op vrijdag 7 november om 10:00 en verloopt via de website van Ticketmaster en Mojoconcerts. Wil je zeker zijn van kaarten voor het concert of kan je niet wachten tot de kaartverkoop? Dan kan je je kaarten hier alvast vooruit reserveren.

Taylor Swift

Taylor Swift’s nieuwste album, 1989, kwam vorige week op nummer één binnen in de Nederlandse albumlijst. Eerdere albums van de Amerikaanse zangeres kwamen niet hoger dan de zevende plek in de Nederlandse lijsten, maar haar nieuwe succes onderstreept wel de groei die haar populariteit de laatste jaren doormaakt. Ondanks haar jonge leeftijd is de 24-jarige zangres toch al zevenvoudig Grammy-winnares. In haar carrière verkocht ze tot nu toe 30 miljoen albums en werden haar liedjes ongeveer 80 miljoen maal gedownload.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.