Kensington en Miss Montreal op tiende editie Strandfestival ZAND

Geschreven door op 17 november 2016 om 10:29
Kensington @ Central Park Festival 2018 - Fotocredits Shali Blok - (Redactie ArtiestenNieuws)

Kensington en Miss Montreal zijn de eerste namen voor de tiende editie van Strandfestival ZAND. Het festival viert het jubileum op 19 augustus in Almere.

Strandfestival ZAND 2017

Het festival is alweer toe aan de tiende editie en viert dat dit keer met een extra lange festivaldag. Kensington en Miss Montreal zijn de eerste namen van de tien artiesten die op zaterdag 19 augustus op het podium staan op het Almeerse strand. De presentatie van het festival ligt ook dit jaar weer in handen van Jeroen van Koningsbrugge en Lieke van Lexmond.

Voor Kensington is het het eerste aangekondigde festivaloptreden voor komend jaar. De band bracht vorige maand het nieuwe album Control uit en stond drie keer in een uitverkochte Ziggo Dome. Voor volgend jaar wisten de mannen de concertzaal zelfs bijna vijf keer uit te verkopen, maar eerst staan ze deze zomer voor de tweede keer op Strandfestival ZAND. Ook Miss Montreal is niet onbekend: zij maakt voor de derde keer haar opwachting.

Tickets

Kaarten voor Strandfestival ZAND zijn al verkrijgbaar en zijn onder andere te koop via de volgende verkooppunten:

Primair:

Eventim

Secundair:

Topticketshop

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.