Beyoncé komt met autobiografische documentaire

Geschreven door op 28 november 2012 om 16:14
Beyoncé - Fotocredits: Nat Ch Villa (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Beyoncé vindt het tijd worden om haar carrière vast te leggen op film en zal de documentaire zelf regisseren. De docu zal veel intieme details over haar leven prijsgeven.

De film wordt volgende Beyoncé Knowles een ‘onthullende en intieme’ documentaire over haar persoonlijke leven en muzikale carrière. De plannen om haar leven te verfilmen heet Knowles al een hele tijd, nu is ze echter een samenwerking aangegaan met de zender HBO om de plannen eindelijk te realiseren.

Veel van het materiaal voor de film is al geschoten, de documentaire bestaat namelijk voor een deel uit zelf geschoten materiaal. De ‘Single Ladies’ zangeres geeft hiermee dus een oprecht kijkje in haar leven en hoe ze het moederschap en haar beroemdheid combineert. Het dochtertje dat ze begin dit jaar met haar man Jay-Z kreeg zal dus ook te zien zijn.

De programmadirecteur van HBO, Michael Lombardo, vindt het een eer dat Beyoncé haar zelf geregisseerde documentaire op ‘zijn’ zender wil vertonen. Hij vertelt dat de video de kwetsbare kant van Beyoncé ook goed laat zien, een kant van haar die je op het podium niet ziet. “Je ziet duidelijk hoe levendig, kwetsbaar en wat een onvergetelijke zangeres Beyoncé is”, aldus Lombardo.

Enige haast heeft de 31-jarige zangeres wel, de film gaat begin februari 2013 in première tijdens de Super Bowl, de finale van de Amerikaanse Amrican Football competitie. In de pauze van de Super Bowl gaat ze ook een optreden geven.

Beyoncé – ‘Single Ladies’

Overzicht van Beyonce Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Beyoncé Nieuws · Nieuws