Chance The Rapper bezoekt Nederland voor concert

Geschreven door op 23 juni 2016 om 11:43

Hype! De talentvolle hiphop-artiest Chance The Rapper komt naar Nederland! De Amerikaan is in november te zien in Tilburg!

Chance The Rapper concert

De hiphop-artiest Chance The Rapper komt naar Nederland! Tijdens zijn Magnificent Colouring World Tour komt de Amerikaan op donderdag 17 november naar 013 Tilburg!

Chance The Rapper kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop start op dinsdag 28 juni om 11:00.

Een kleurrijke superstart

De hiphopper uit Chicago kent een vliegende start, en heeft in zijn korte carrière al met artiesten gewerkt die niet de minste zijn. Chance heeft meegewerkt aan het nieuwste album van Kanye West, The Life Of Pablo. Ook trad hij op met Childish Gambino, en was hij te horen op zijn album Royalty.

Zelf heeft hij dit jaar zijn derde mixtape Coloring Book uitgebracht, dat onder het motto ‘Told your ass since day one, I don’t like labels or titles’ door Chance zelf uitgebracht wordt. Het album wordt nu al een van de sterkste hiphopalbums van het jaar genoemd, doordrenkt met spiritualiteit en een ontzettend goede sound.

Samen met Jay Prince en Samm Henshaw gaat Chance in 013 een indrukwekkende liveshow neerzetten!

YouTube player

 

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·