Major Lazer concert in HMH Amsterdam!

Geschreven door op 28 april 2015 om 16:46
Major Lazer - Fotocredits Pitpony.photography - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Een uniek Major Lazer concert mag je niet missen! De groep werkt graag samen met grote artiesten en daar is o.a. de hit ‘Leon on’ uitgerold.

Op zaterdag 3 oktober zullen de drie muzikanten van Major Lazer het podium in Heineken Music Hall Amsterdam betreden. Lees hieronder meer over de kaartverkoop.

Concertkaarten

Major Lazer is dit jaar in volledige formatie twee keer te zien in Nederland. Eind augustus op Lowlands en op 3 oktober in de Heineken Music Hall. Voor Lowlands zijn hier nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Voor het concert in de Heineken Music Hall gaat de kaartverkoop komende vrijdag 1 mei pas van start. Vanaf 10.00 uur kunnen de kaartjes op de website van Ticketmaster worden gekocht. Wil je zeker zijn van kaartjes? Dan kun je vast op de website van Topticketshop vooruit reserveren.

Bezetting

Diplo, dj en producent, bevindt zich momenteel in flink wat projecten. Zo draait hij zelf, vormt hij een duo met Skrillex genaamd ‘Jack Ü’ en is hij in 2008 gestart met Major Lazer. Samen met Jillionaire en Walshy Fire bestaat Major Lazer momenteel dus uit drie leden.

TEKENFILM OVER MAJOR LAZER

Vele videoclips van Lazer zijn al in de vorm van een tekenfilm. In de videoclips speelt altijd een eenarmige, Jamaicaanse commandant die Major Lazer wordt genoemd. Een paar weken geleden zijn er werkelijk afleveringen uitgekomen over deze Major  Iedere aflevering duurt 15 minuten. Bekijk hieronder de eerste aflevering. Vooral de Weed Man is erg gaaf!

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.