Rag’n’Bone Man brengt Grande Reserve Tour in 2018 naar AFAS Live

Geschreven door op 3 oktober 2017 om 10:13
Rag'n'Bone Man - Foto Sven Mandel (Wikimedia Commons)

Rag’n’Bone Man komt terug naar Nederland! De Britse singer-songwriter brengt zijn ‘Grande Reserve Tour’ op 24 april naar AFAS Live.

Rag’n’Bone Man naar AFAS Live

Goed nieuws: Rag’n’Bone Man komt terug naar Nederland! De zanger, die afgelopen zomer nog op Pinkpop stond, komt op dinsdag 24 april 2018 naar Amsterdam voor een show in AFAS Live. Het optreden is onderdeel van zijn nieuwe Grande Reserve Tour.

Op 30 oktober staat Rory Graham, zoals de Britse singer-songwriter daadwerkelijk heet, eerst nog in een uitverkocht 013.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 6 oktober om 10:00 uur in de verkoop. Deze zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Tickets Primair Tickets Secundair

‘Human’

De inmiddels 32-jarige Rag’n’Bone Man brak in 2016 door met zijn hitsingle ‘Human’, afkomstig van zijn gelijknamige debuutalbum. Sindsdien is de pop-, soul- en blueszanger een flinke naam binnen de internationale muziekwereld geworden.

Debuutplaat ‘Human’ bereikte de eerste plaats in albumhitlijsten in onder andere Duitsland, België en Oostenrijk en naast de titeltrack werd ook single ‘Skin’ een hit.

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.